2 juli 2017

Afsluitzondag

Kort voor de zomervakantie hebben we het seizoen kinder­neven­dienst met de kinderen afgesloten. Tijdens de dienst hebben we afscheid genomen van Victor, Coen en Eline, en op afstand ook van Dominique en Ghyslanne, die er niet bij konden zijn. Zij gaan na de vakantie naar de middelbare school, en stappen over naar de tienerdienst. Voor de kindernevendienst zijn ze nu echt veel te groot geworden! Er waren koekjes en limonade, en Lotte heeft met Pim het bijbelverhaal uitgebeeld. Daarna hebben we een korte quiz gedaan.

groepsfoto in de Big
In de kerk kregen de nieuwe tieners een bijbel of liedboek, waarna ze snel weer naar hun stoel mochten. Niet teveel aandacht daar voor op het podium, hadden ze gevraagd.
Na de dienst zijn we met 13 kinderen, in 3 groepjes, begonnen aan een speurtocht. De kinderen kregen een envelop met foto’s, (gemaakt door Simone, dank!). De afbeelding op de foto’s leidde hen uiteindelijk naar de Big, waar pannenkoeken en limonade al snel geserveerd werden. Er is gesprongen op de trampoline, rondgereden op skelters, badminton en voetbal gespeeld, allemaal heel gezellig.
We hadden geluk met mooi weer, geen druppel regen gevallen. Tussen 1 en half 2 zijn de kinderen weer door hun ouders opgehaald. We hebben elkaar allemaal een heel fijne vakantie toegewenst.

De leiding van de kindernevendienst